Za program ulaganja BOATTRADE, da li je bitno koja je marka plovila? Cijene plovila su od 5,000 do 10,000 dolara.

Za ulaganje BOATTRADE, ja sam pogledao dosta američkih plovila koja su najpovoljnija

On Tue, May 09, 2017 at 04:20:05PM +0200, posjetilac je napisao:

Ja sam pogledao dosta američkih plovila koji imaju najpovoljnije cijene od US $5,000 do US $10,000. Da li je bitno koja je marka plovila? Treba samo da pogledam oko transporta koja je odredišna luka. Ostaje da još provjerim sve detalje i da vam pošaljem konkretne slike plovila koja su za mene prihvatljiva i da mi potvrdite da li vrijedi da se kupuje.

Mi imamo firmu u Americi i agente u Floridi i Kaliforniji, tako izvoz iz Amerike lako možemo osigurati, onda kad je potrebno.

Marka plovila može biti bitna, ali je manje bitna od vrste plovila.

Ovaj posao je poslovni proces i potrebno je raditi po instrukcijama. Nije jednostavno uvesti i prodati, jer je potrebno provesti barem 30 dana i više da se dođe do svih resursa koji su potrebni za administraciju i zakonski uvoz.

Pregledajte ponudu za BOATTRADE ulaganje u trgovinu plovila.

Kod aktivnog ulaganja u ovaj program, trgovac je dužan nama platiti i to unaprijed, sumu od US $6,000 koja se plaća za osnivanje firme, dobivanje poreznog broja, dobivanje lokalne licence u stranoj državi u svrhe uvoza plovila i opreme za plovila, upoznavanje sa potencijalnim kupcima plovila, kao i za kompletnu trgovačku proceduru i savjetovanje.

U Vašem slučaju je ta suma umanjena za sumu koju ste već platili.

Nakon plaćanja, pokreće se firma koja je na Vaše ime ili nekog drugoga kako to Vi odredite ili se osniva firma, a onda se akcije/dionice firme prebacuju na Vas onda kada stignete. Samo osnivanje firme može da traje lako 10-30 dana, jer tu nema nekog određenog roka kao u drugim državama.

Sa tim novcem se dalje angažiraju i naši ljudi kako u Dar es Salaamu tako i na jezerima gdje se plovila prodaju i to u 3 države. Udaljenosti od jedne lokacije do druge su ogromne.

Tako posao može početi i sa jedne i druge strane trgovačke veze.

Kupovinu plovila na daljinu Vam ne preporučujem. Preporučujem da sva plovila kupujete lice u lice ili putem vrlo povjerljivih ljudi.

Radi dobre trgovine trebate nam objasniti na koji ste način kupili plovila i pokazati slike ili videa same kupovine.

Sva plovila koja se prodaju u programu BOATTRADE za ulaganje u trgovinu plovilima trebaju biti prvo fizički kupljena sa Vaše strane. Ne možemo prodavati i reklamirati plovila koja nisu kupljena i za koja se očekuje potencijalni kupac unaprijed. Isto tako nije izvodljivo tražiti plaćanja unaprijed, posebno zato što ne postoji još vaše sjedište ili ured ili kancelarija u državi odredišta. Onda kad bi postojalo, onda biste mogli tražiti i novac unaprijed od potencijalnih kupaca.

Isto tako, prije kupovine, svako plovilo trebate dobro provjeriti. Provjere plovila rade ovlaštene ili autorizirane agencije koje znaju svoj posao i to se isplati platiti. Plastična plovila nisu uvijek u dobrom stanju čak i da tako izgledaju.

Potrebno je navesti i sve postojeće mane, greške ili oštećenja plovila tako da u trgovačkoj transakciji ne dolazi do nesporazuma i poništenja prodajnih ugovora.

Proces možete započeti ovako:

  1. Navedite jasno da li se želite aktivno baviti ulaganjem u trgovinu plovila BOATTRADE kako je to opisano na našim web stranicama.

  2. Potrebno je napraviti uplatu od US $5300 umjesto US $6000, jer ste jedan dio novca već uplatili.

  3. Potrebno je sa nama dogovoriti sve detalje osnivanja nove firme u državama odredišta.

  4. Nakon toga mi šaljemo sve dokumente u registar.

  5. Istovremeno i paralelno, određujete koja plovila možete kupiti na mah. To znači, kad ste vrlo blizu kupovini plovila, ne na daljinu, već sa provjerom plovila ili lice u lice ili putem povjerljivih osoba, onda nam šaljete sve podatke o plovilu. Ti podaci ne mogu biti samo podaci sa trećih web stranica, već su nam potrebni podaci koje Vi ili Vaš čovjek od povjerenja uradi na licu mjesta pregledajući plovilo.

  6. Nakon toga mi šaljemo naše ljude na više lokacija širom tri države u marine i luke i dobivamo informaciju specifično za tih nekoliko plovila o potražnji tih plovila zajedno sa konačnim prodajnim cijenama.

  7. Onda ćete usporediti koliko možete zaraditi na plovilima, a što ste i sada zajedno u komunikaciji sa mnom utvrdili da to može biti i duplo i troduplo.

  8. Plovila onda kupujete sa Vašom offshore kompanijom koju već osnivate preko naše firme. Možete ih kupiti za gotovinu ili platiti karticom, kako to budete željeli. Mi Vam možemo pomoći da plovila izvezete iz Amerike ili druge države.

  9. Osiguravate plovilo u transportu i šaljete ga sa nešto povećanom prodajnom cijenom svojoj vlastitoj firmi u državi odredišta.

  10. Možete odmah doći nama i dogovoriti se oko prodajnih detalja, a možete i čekati da prođe oko 2 mjesec transporta plovila i onda doći na lice mjesta. Vaša firma i svi administrativni detalji će biti završeni, tako će biti samo potrebno dovesti plovilo na jedno od prodajnih mjesta koja će biti pripremljena za Vas i brzo ćete obaviti prvu prodaju.

  11. Mi ćemo već imati potencijalne kupce do tog momenta, tako da možete zaraditi i više nego duplo na svakoj transakciji.

  12. Preporučuje se uvijek u isti kontejner ubaciti nekoliko polovnih motora za plovila, sigurnosne veste za spašavanje i druga oprema koja može biti potrebna.

Stranice u vezi BOATTRADE ulaganja u trgovinu plovilima

Kontaktirajte nas za ponude ulaganja

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje. Bićete obaviješteni o najboljim ponudama za ulaganje i investiranje u poslovanja sa dobrim šansama za profite.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: