GEMTRADE - ulaganje u trgovinu sa dragim kamenjem

GEMTRADE ulaganje u trgovinu dragim kamenjem

GEMTRADE je poslovni program smišljen po principima RCD Wealth poslovanja tako da se ulaganje u drago kamenje radi na što mogući bolji način i da se povrat investicije i novca može ostvariti u roku od nekoliko mjeseci.

Kupovina dragog kamenja se obavlja po našim principima samo i direktno na rudnicima gdje se vadi drago kamenje, a onda se izrađuju konačni proizvodi kao polirano i brušeno drago kamenje koje se prodaje po mogućnosti maloprodaji radi postizanja što veće konačne cijene.

GEMTRADE poslovni program je smišljen na takav način da se poslovanje može obavljati sa dobrom zaradom i na lokalnom tržištu, bez izvoza i drugih troškova.

SAM_0031.JPG SAM_0033.JPG SAM_0037.JPG SAM_0051.JPG SAM_0053.JPG SAM_0059.JPG SAM_0066.JPG SAM_0075.JPG SAM_0114.JPG

Načini ulaganja u GEMTRADE poslovni program sa dragim kamenjem

Program ulaganja u drago kamenje se može obavljati na tri načina:

  1. Kao pasivno i ugodno ulaganje iz fotelje gdje se na svaku uloženu sumu može dobiti 30% zarade i to u kratkom roku od možda mjesec dana i to sa minimalnom sumom od € 4,000.

  2. Kao aktivno ulaganje i uspostavljanje vlastitog biznisa gdje je potrebno uložiti minimalno US $8,000 u troškove i uspostavljanje poslovanja i zajedno sa našom uslugom uspostavljanja biznisa, kompletna cijena poslovne usluge i savjetovanja lice u lice pri uspostavljanju je onda US $12,000.

  3. Kao aktivno ulaganje pri čemu se drago kamenje naručuje po nabavnim cijenama i prodaje dalje u svijetu i gdje je potrebno minimalno ulaganje od US $6,000 za zaradu od otprilike US $20,000.

Lokacije za ulaganje u GEMTRADE program

Ovaj poslovni program ulaganja GEMTRADE radimo u raznim afričkim državama gdje se drago kamenje proizvodi na licu mjesta i direktno se udružujemo sa rudarima koji nam nabavljaju to drago kamenje.

Mi imamo trenutno jednu lokaciju zauzetu direktno na rudnicima Tanzanita u Tanzaniji i uspostavljeno poslovanje (Tanzanite Apollo Partnership)[https://www.tanzaniteapollo.com] što možete vidjeti na tim web stranicama.

Želimo zauzeti još nekoliko drugih jedinstvenih lokacija u Tanzaniji i drugim okolnim državama sa odličnom potražnjom za dragim kamenjem i sa trajnom mogućnosti zarade i ostvarivanja profita.

Kako podržavamo rudare koji vade drago kamenje

Rudare podržavamo sa našom firmom Start Your Own Gold Mine u vidu podrške sa rudarskom opremom kao na primjer kompresorima i pneumatskim čekićima, savjetima kod rudarstva i upravljanja rudnika, novčane podrške i sigurnosne podrške sa šljemovima, uniformama, sigurnosnim čizmama, rudarskim lampama i tako dalje.

vizitke

Licence i dozvole za poslovanje

Naša firma Start Your Own Gold Mine u Tanzaniji posjeduje sve potrebne ugovore za kupovinu i prodaju dragog kamenja.

Kada neko želi da uspostavi svoj vlastiti biznis mi možemo izvršiti uslugu uspostavljanja poslovanja sa dragim kamenjem i tako na isti način obezbjediti poslovanje našim klijentima. Usluga košta US $12,000.

Tržišna situacija u vezi dragog kamenja

Mi smo uspostavili poslovanje direktno na rudnicima dragog kamena Tanzanita koji je više rijedak u prirodi nego sam dijamant.

Cijene Tanzanita u svijetu se kreću za dobre boje od US $500 do US $1,500 i više na karat. Jedan karat je 200 miligrama ili 0.2 grama.

Mi smo otvorili put da možemo kupiti Tanzanit na veliko i to po cijenama koje su dosta niže od svjetskih cijena i na takav način da na prodaji Tanzanita možemo ostvariti čak i 30% na svakom kamenu koji kupimo i prodamo direktno i lokalno u istoj državi i to bez izvoza.

Povrat investicije

Povrat investicije kod pasivnog ulaganja

Kod pasivnog ulaganja povrat investicije se može obaviti već u roku od mjesec dana sa zaradom od 30% od uložene sume. Minimalna suma je 4000 eura. Na 4000 eura je moguće dobiti nazad 5200 eura i to u nekom vremenu od mjesec dana.

Ugovorom ne možemo i ne želimo ograničiti vrijeme poslovanja, povrat investicije se može desiti već i u roku od 10 dana ili u roku od 40 dana, to ne možemo znati jer je potrebno nekad pregledati na stotine dragog kamenja dok se ne dođe do dragog kamena koji želimo kupiti i koji možemo brzo prodati.

U praksi i po iskustvu koje sada imamo drago kamenje je moguće kupiti u roku od nekoliko dana rada.

Kompletna suma novca se može vratiti nazad.

Nama ostaje isto tako oko 30% iz takvog ulaganja.

Povrat investicije iz aktivnog ulaganja u GEMTRADE

Ljudi koji se žele aktivno uključiti u GEMTRADE program moraju nama platiti za uspostavljanje biznisa sumu od US $12,000 i onda početi trgovati i raditi sa dragim kamenjem.

Kompletan trening i procedure se uče minimalno mjesec dana i kad je poslovni čovjek spreman za samostalan rad onda počinje sa radom.

Drago kamenje biraju onda zaposlenici koji su profesionalci u brušenju kamenja tako da se smanje svi rizici.

Ukoliko se kupuje drago kamenje za sume od oko 10,000 do 20,000 eura onda se na svakoj transakciji može zaraditi oko 30% od takve sume i to u nekom roku od otprilike 10 do 40-50 dana.

Na 20,000 dolara se tako može napraviti 26000 dolara ili na 10000 dolara se tako može napraviti 13000 dolara.

Tako se u aktivnom ulaganju povrat investicije može očekivati sa sigurnošću u nekom vremenu od 3 mjeseca poslovanja.

Povrat investicije je već u roku od 1-2 mjeseca i kod aktivnog ulaganja se može očekivati dupla zarada od uloženog kapitala u trgovinu. U roku od 3-4 mjeseca se može povratiti kompletna uložena suma.

Minimalne sume ulaganja u GEMTRADE poslovanje sa dragim kamenjem

Minimalna suma za kratkoročne transakcije

Ukoliko se ulaže kratkoročno, pasivno i ugodno iz fotelje, onda je minimalna suma ulaganja 4000 eura i onda se u pravilu rade samo 2-3 transakcije kupovine, brušenja dragog kamenja i onda direktne lokalne prodaje, nakon čega se novac vraća nazad.

Na uloženih 4000 eura se tako može dobiti nazad 5200 eura sa svim izvještajima o obavljenim transakcijama.

Pri tome očekujemo da ne budete zavidni ili ljubomorni kada uvidite da smo mi napravili dosta više zarade na tome, jer mi smo uložili dosta novaca da uspostavimo ovaj biznis za nas i tako proporcionalno i dobivamo nešto više.

Trebate biti zadovoljni sa 30% što ste dobili iz kratkoročnih transakcija.

Minimalna suma za aktivno ulaganje u drago kamenje

Kada želite da aktivno ulažete u drago kamenje potrebno Vam je minimalno US $20,000 do US $25,000 da možete da uspostavite biznis i da radite sa kapitalom i da na taj kapital koji obrćete dobijete po 30% iz svake transakcije.

Minimalna suma za dugotrajana posao sa narudžbama dragog kamenja

Ako želite dugotrajno naručivati Tanzanit dragi kamen, pa onda zelene garnete i drugo drago kamenje i to prodavati onda u drugim državama, onda nama plaćate unaprijed US $6,000 i nakon toga naručujete koliko želite sa dodatnim sumama.

Možete naručiti za 1000 dolara ili za 5000 dolara dodatno i onda kod svake prodaje u svijetu možete ostvariti duplu zaradu ili još veću zaradu na uložene sume i to sve dok ne ostvarite zaradu od minimalno US $20,000.

Tako na primjer možete platiti za našu uslugu US $6,000 i napraviti narudžbu od US $10,000 dolara i na tu sumu zaraditi US $10,000. Nakon toga možete napraviti još jednu narudžbu za 10,000 dolara i opet zaraditi 10,000 dolara. Kad zaradite 20,000 dolara ili napravite narudžbe u iznosu od 20,000 dolara ukupno što ne mora biti u jednoj transakciji onda se završava ugovor.

Kako se obogatiti bez kapitala?

Ovaj program je moguće pokrenuti i bez kapitala, tako da se posreduju novi klijenti koji žele kupiti Tanzanit, koji žele prodavati Tanzanit, zlatarne i zlatari širom svijeta, trgovine koje se bave prodajom dragog kamenja i tako dalje.

Posredujte nam kupce za Tanzanit u svijetu tako da imamo bolju zaradu od 30% što imamo lokalno u ovoj državi.

Posredujte nam zlatarne i zlatare koji izrađuju vlastiti nakit da prave nakit sa našim dragim kamenjem.

Iz provizija iz posredovanja možete zaraditi dovoljno novaca da se možete uključiti u ovaj GEMTRADE program ulaganja u drago kamenje.

Aktivno GEMTRADE ulaganje u drago kamenje

Naša firma RCD usluge je savjetnička firma koja se bavi pružanjem usluga međunarodnog osnivanja firmi i pokretanja poslova, pokretanja rudnika zlata i sprovođenje programa za ulaganje novca sve u svrhe ostvarenja profita.

Tako naša grupa pruža savjetovanje za ulaganje u trgovinu sa dragim kamenjem, brušenje i poliranje dragog kamenja i prodaju širom svijeta.

Mi savjetujemo poslovne ljude od početka do kraja o svim detaljima poslovanja, tako da trgovac koji želi da se aktivno uključi u ovaj GEMTRADE program za ulaganje u drago kamenje može da napravi dobru zaradu.

Kod aktivnog ulaganja u ovaj program, trgovac je dužan nama platiti i to unaprijed, sumu od US $12,000 koja se plaća za osnivanje firme, dobivanje poreznog broja, dobivanje lokalne licence u stranoj državi u svrhu trgovine sa dragim kamenjem, upoznavanje sa potencijalnim kupcima kao i kompletnu trgovačku proceduru i savjetovanje.

Ostatak kapitala biznismen koristi za trgovinu dragim kamenjem.

Detalji programa su tajni.

Fizičko upoznavanje i razumijevanje programa je moguće ukoliko potencijalni klijenti žele doći nama, a mi smo otprilike 9,000 - 10,000 kilometara udaljeni od vas. Samo putovanje će vas koštati preko 1000 eura plus troškovi viza i smještaja.

Dobro ste došli.

Ovo je naš ured: IMG_20170909_153417131_HDR.jpg

Primjer ulaganja i profita

Obavljamo razgovore direktno sa rudarima koji i ne izgledaju nešto jaki jer su mladi.

IMG_20170830_161509794.jpg

Rudarima poklanjamo sigurnosne kacige:

IMG_20170830_163844364.jpg IMG_20170830_163924915.jpg

Nakon toga kupujemo dragi kamen kao npr. ovaj dole od otprilike 10 grama ili 50 karata za oko 990 eura.

IMG_20170909_185439694_HDR.jpg

Za dragi kamen se plaća recimo 990 eura protuvrijednosti. U 10 grama kamena očekujemo da dobijemo samo moguće 2 grama čistog kamena koji je dragi kamen, ovaj ostatak se lomi i baca jer se ne može napraviti ništa od toga.

Nakon toga brusimo dragi kamen Tanzanit:

SAM_0014.JPG SAM_0018.JPG SAM_0020.JPG SAM_0021.JPG

Nakon brušenja smo dobili dragi kamen od 11.62 ct ili nešto više od dva grama. Dragi kamen u obliku trilijanta sličnog trokutu što možete vidjeti na gornjim slikama prodajemo za po 130 eura na karat na lokalnom tržištu i dobivamo ukupnu sumu od 1522 eura.

Ako gledamo samo na trošak kupovine dragog kamena, uložili smo tako 990 eura i dobili preko 1500 eura što predstavlja i više od 50% povrata investicije.

Takve transakcije se mogu napraviti više puta mjesečno.

Za koga je namijenjen program ulaganja GEMTRADE

Aktivno ulaganje u drago kamenje je moguće samo onim poslovnim osobama koje se žele kompletno preseliti u drudu državu.

Za pasivne ulagače ovaj program je dobar za bilo koga ko želi na duže vremena da dobiva pristojne profite sa minimalnom sumom od €4,000.

Sigurnost kroz vrijeme za GEMTRADE program poslovanja

Naše poslovanje je uspostavljeno direktno u gradu Mirerani u Tanzaniji, blizu Arushe i vulkana Meru i Kilimandžara, direktno na rudnicima gdje se vadi Tanzanit.

Naše poslovanje neće samo tako prestati ili se ugasiti preko noći.

Imamo veliku ponudu i veliku potražnju.

Na stotine ljudi dnevno kupuju i prodaju Tanzanit u ovom gradu.

Naša je procedura osigurana i držimo osigurane urede, sefove i imamo sigurnosne procedure. Surađujemo sa policijom i državnim vlastima i preko noći imamo zaštitare.

Za sve izvoze i tranporte plaćamo osiguranje.

Rizici ulaganja

Za ulaganje u trgovinu dragim kamenjem garantiramo svom našom gemološkom opremom za drago kamenje i svim i kompletnim inventarom dragog kamenja.

Sa direktorima ovog programa se možete upoznati i obaviti svoja posmatranja prije samog potpisivanja ugovora.

Poslovanje i trgovina se mora obavljati po dobrim poslovnim običajima, uz znanje i vještine i korištenje svih raspoloživih resursa tako da poslovanje bude osigurano.

Više informacija za GEMTRADE ulaganje u trgovinu dragim kamenjem


Povezane stranice

Kontaktirajte nas za ponude ulaganja

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje. Bićete obaviješteni o najboljim ponudama za ulaganje i investiranje u poslovanja sa dobrim šansama za profite.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: