Nažalost, nemam finansijskog kapitala koji bih uložila. Moj jedini kapital je ono što imam u sebi, u srcu i glavi.

Nažalost, nemam finansijskog kapitala koji bih uložila. Moj jedini kapital je ono što imam u sebi, u srcu i glavi.

Poštovana,

On Wed, May 10, 2017 at 08:44:08AM +0200, osoba je napisala:

Poštovani,

Hvala na informacijama. Nažalost, nemam finansijskog kapitala koji bih uložila. Moj jedini kapital je ono što imam u sebi, u srcu i glavi. Molim Vas da mi ne dostavljate ovakve apstraktne ponude.

ONO U ŠTA JA VJERUJEM je da ste Vi poduzetnica i da imate potencijal za razvoj biznisa.

Naravno da razumijem da naša ponuda u Vašem umu stvara konfuziju i tako neku vrstu apstraktnosti, jer apstrakcija bi značilo "ništa konkretno.".

Možda pak upotrebljavate riječi kao "apstraktna ponuda" bez stvarnog poznavanja definicije o tome šta ta riječ znači.

Apstraktno je koncept bez posebnog razmišljanja ili konkretnog primjera.

Iz Wordnet riječnika, na engleskom:

  1. (5) abstract -- (consider a concept without thinking of a specific example; consider abstractly or theoretically)

Naše ponude za najisplativije ulaganje novca u posao su sve drugo, ali nisu apstraktne i ne mogu biti, jer se tu jasno pronalazi o kojoj vrsti robe ili usluga se radi, koliko ulaganja je potrebno za početak aktivnog poslovanja i koliko ulaganja je potrebno za pasivnu zaradu. Navode se detalji koji su dovoljni pametnim biznismenima da iskopiraju navedene biznise i da se i sami upuste u poslovne poduhvate na temelju tih strateških planova.

Strategija se bavi planiranjem bez detalja, pa se tako ključni poslovni detalji ne odaju, osim kad osoba želi postati naš klijent. Strategija govori na primjer o trgovini plovila, dok bi taktika bila sprovođenje konkretne kupovine na terenu u konkretnoj marini, konkretnoga grada i države. Poslovne tajne u tom smislu naravno ne otkrivamo.

Svi su poslovni planovi napravljeni na RCD™ principima poslovanja, što znači da su to dobri planovi za stvaranje bogatstva, bez obzira da li neko ima kapital ili nema.

Posjedovanje kapitala nije faktor koji je bitan za stvaranje bogatstva, već vrlo konkretan plan sa vremenskim rokovima i koracima sprovođenja.

Ukoliko se ne odjavite, dobićete od nas kompletnu knjigu "Promišljanjem do uspjeha" od Napoleon Hilla, koju biste trebali pročitati i sprovesti.

Ja Vam sada šaljem samo jedan odlomak iz knjige, nadajući se da ćete biti nešto samokritični.

Moj cilj je da svoj poslovni put tako unaprijedite da sebi omogućite put do bogatstva i da se ne poredite sa svojom neuspješnom okolinom.

U svakom slučaju Vam je kroz našu informaciju pružena i prilika da zaradite bez ikakvog kapitala. Ja sam spreman ponuditi Vam put i korake, konkretan plan, kojim možete doći do bogatstva kroz pružanje osobnih usluga i posredovanja naših planova. Za tako nešto se trebate odlučiti i napisati mi.

U suprotnom se uvijek možete odjaviti klikom na "Odjava" u dnu svake email poruke.


Kontaktirajte nas za ponude ulaganja

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje. Bićete obaviješteni o najboljim ponudama za ulaganje i investiranje u poslovanja sa dobrim šansama za profite.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: