Prodaja biznisa, firma u Danskoj sa preko 50000 kupaca i decenijom poslovanja

Prodaja biznisa, firma u Danskoj sa preko 50000 kupaca i decenijom poslovanja

Prodaje se uspješan i razrađen biznis u Danskoj, firma sa preko 50000 kupaca u prošlosti i 2 decenije poslovanja, sa godišnjom zaradom od 50000 eura, što može lako omogućiti novim biznismenima i imigrantima da dobiju boravak u Danskoj.

Za EU državljane, ovaj biznis može da se nastavi i iz bilo koje druge EU države, s tim da zahtijeva usluživanje kupaca u Danskoj, Švedskoj, Norveškoj i Grenlandu.

Ovu stranicu možete pronaći i na Internetu.

Sa ulaganjem od 35,000 eura je moguće u godinu dana dobiti 50000 eura i isplatiti kompletnu investiciju.

CIJENA PRODAJE OVO RAZRAĐENOG BIZNISA JE 35,000 EURA ILI 260,000 DKK.

Sadržaj

Slike iz magacina

IMG_20170518_145347.jpg IMG_20170518_145447.jpg IMG_20170518_145529.jpg IMG_20170518_145602.jpg IMG_20170518_145739.jpg

Podaci o poslovanju

Prodaje se kompletan biznis i kompletno razrađeno poslovanje prodaje patrona za printere, dijelova za printere i kompjutere, punjenje patrona za printere, sa preko 20 godina poslovanja, sa slijedećim karakteristikama:

  1. Preko 20 godina poslovanja, web stranice same po sebi imaju vrijednost od preko 10000 eura, jer su preko 20 godina stare i imaju prioritet u svim pretraživačima.

  2. Biznis ima preko 50000 kupaca u bazi podataka, što znači da se baza podataka može iskoristiti da se zaradi i 50000-200000 eura i kroz druge biznise koji se mogu reklamirati istim korisnicima, sve povezano sa printerima, patronama za printere, tintom za printere i opremom za printere i kompjutere. Tako se i kompletna baza podataka predaje novima vlasnicima.

  3. Prodaje i predaje se kompletna baza dobavljača kao i kompletne upute ili instrukcije za poslovanje. Sa novim vlasnikom se kompletno poslovanje može dogovoriti, tako da novi vlasnik dobije trening i da može da se uhoda u poslovne procese da bi bio u mogućnosti da nastavi poslovanje sa uspjehom.

  4. Biznis trenutno radi bolesti i nemogućnosti postojećeg vlasnika ne radi punim kapacitetom, a da radi punim kapacitetom, mogao bi da donosi i duplu zaradu od postojeće od oko 100000 eura godišnje. Trenutno je godišnji obrt za 2016. godinu 639000 danskih kruna, dok je zarada nakon troškova otprilike 50000 eura

  5. Prodaje se i kompletan lager robe sa patronama, opremom, alatima, materijalima i slično, što se može vidjeti na slikama.

  6. Novom vlasniku ćemo pomoći da pronađe poslovni prostor u istom gradu ili drugom gradu i da se uhoda u poslovanje.

  7. Postoje slične firme u Danskoj, ali konkurencija nije prevelika i održivost firme je osigurana milionima prodanih printera koji se i danas prodaju.

  8. Vlasnik biznisa ugodan, prijateljski čovjek sa područja bivše Jugoslavije i govori srpsko-hrvatski jezik, nećete imati nikakvih problema oko razumijevanja.

Lokacija biznisa u odnosu na Kopenhagen

Biznis se nalazi u gradu Nyborg, otprilike 1 sat i 20 minuta od Kopenhagena.

nyborg,denmark

nyborg,denmark

Prodaja poslovanja i biznisa u Danskoj

Ukoliko želite nastaviti ovaj uspješan biznis, sve podatke možete provjeriti dolaskom na lice mjesta i dogovorom za sastanak. Robu, lager, knjigovodstvo i bankovni račun možete provjeriti na licu mjesta, isto tako bazu podataka, dobavljače i postojeće kupce.

Biznis odmah daje nove zarade i profite jer nije zaustavljen, ljudi i dalje kupuju i naručuju tinte i patrone i dijelove za printere.

Biznise se prodaje radi fizičke nemogućnosti postojećeg vlasnika i odlaska u penziju.

Biznis se može raditi bez problema iz Danske, Švedske, Norveške, Finske ili sa Grenlanda (Danska), što otvara mogućnost boravka u svim tim državama.

Pitanja i odgovori

Ovo je zanimljiv predlog, svakako. Da li bi bilo jos nekih dodatnih troškova osim ovih 35000 eura za kupovinu posla i koliki je iznos dodatnih troškova? Gdje se nalazi grad Nyborg?

Nyborg je na ostrvu ili otoku Odense, 1 sat i 20 minuta zapadno od Kopenhagena, a što možete vidjeti i na mapi na ovoj stranici.

Ništa Vam ne brani da radite u bilo kojem gradu, jer je potrebno samo premjestiti magacin, kompjuter, alate.

Dodatnih troškova ćete imati za najam prostora, a za marketing ćete imati podršku sa naše strane kao i trening. Najbolje je istrenirati se barem mjesec dana zajedno sa vlasnikom u istom gradu dok se ne uhodate, pa se tek onda preseliti.

Da li je u pitanju jedna web adresa ili je u pitanju više?

U pitanju je jedna adresa, domen .DK i onda Facebook stranica.

Na koje ključne reči su prioritet i u kojim pretraživačima, koji im je saobraćaj?

refillblæk, refill blæk til printer, refill blæk til hp, refill blæk til canon, refill blæk til lexmark, refill blæk til brother, refill patroner, refill patroner til epson, refill patroner til hp, refill patroner til canon, refill patroner til brother, danmarks billigste blækpatroner, refill patroner til canon, danmarks billigste blæk, kagetryk, tatoveringspapir, blækpatroner til kageprint, rensevæske til blækpatroner, fix it pro, ridsefjerner pen

Da li je pre kupovine moguć uvid u Google Analytics website-ova i sam domen?

Da

Da li postoji obavezujući ugovor sa nekim od dobavljača i ako postoji da li se dobija uvid u sve ugovore sa dobavljačima pre kupovine poslovanja?

Nema obavezujućih ugovora.

Da li je baza podataka isključivo sa kupcima iz Danske?

Iz Danske, Švedske, Norveške jer norveški je skroz sličan danskom jeziku, pa sa Grenlanda jer Grenland je danski.

Da li je moguće dobiti analitičku procenu po kojoj je ovo utvrđeno? Da li se pre kupovine dobija uvid u zvanično knjigovodstvo kompanije?

Naravno da je moguće, nema tu posebne analitičke procjene, dovoljno je uvid u knjigovodstvo i bankovni račun.

Da li je pre kupovine omogućen uvid u stanje magacina?

To se podrazumijeva.

Novom vlasniku ćemo pomoći da pronađe poslovni prostor u istom gradu ili drugom gradu i da se uhoda u poslovanje. - Šta ova stavka konkretno podrazumeva?

Konkretno to što je napisano. Magacin robe se mora negdje držati, možete držati bilo gdje u EU, ali je biznis baziran na Danskoj i najbolje je držati u Danskoj.

Ne prodaje se poslovni prostor, već biznis, a to znači da će se lager morati premjestiti u drugi prostor.

Da li je komunikacija putem Skype-a moguća pre kupovine?

Ne vidim zašto ne, samo što je to kupovina fizičkog biznisa sa svim podacima i to se mora raditi lice u lice.

Povezane stranice

Kontaktirajte nas za ponude ulaganja

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje. Bićete obaviješteni o najboljim ponudama za ulaganje i investiranje u poslovanja sa dobrim šansama za profite.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: