Da li možete još da mi pojasnite vašu preporuku za zaradu BOATTRADE što se tiče prodaje brodova i opreme?

Da li možete još da mi pojasnite vašu preporuku za zaradu što se tiče prodaje brodova i opreme?

Pitanje se odnosi na ponudu za BOATTRADE ulaganje u trgovinu plovila i opreme za plovila.

Takvo poslovanje možete obavljati aktivno, ukoliko Vas mi savjetujemo i vodimo, upućujemo u biznis i koristimo naše poslovno znanje, nama se plaća unaprijed US $6,000. Sa tim novcem se priprema i firma i licenca za uvoz i sve potrebno.

Preporučena suma ulaganja za Vas je €20,000. To je Vaš novac i sa tim novcem onda kupujete plovila, transportirate, uvozite, plaćate potrebne takse kod uvoza i prodajete.

Nećete potrošiti svih 20,000 eura, možda ćete uložiti 8000-10000 u plovilo i jedan dio ostatka novca koristiti za operativne troškove, ne želite sve koristiti.

Plovilo onda možete prodati i za 50,000 eura ukupne prodajne cijene.

Mislite li da bih u tom poslu mogao da upoznam razlilite ljude i ostvarim konekcije?

To se podrazumijeva da ćete upoznavati ljude, takva upoznavanja mi pružamo i vodimo ljude u biznisu.

Da li moram unaprijed da uplatim 20000 eura?

Taj novac u aktivnom poslovanju je Vaš novac, ulaganje u plovila i opremu. Na primjer u prodaji motora za plovila možete već zaraditi više nego duplo.

Samo onda kad pasivno ulažete, ugodno iz fotelje, onda se udružujete sa nama kao partner, minimalno ulaganje je 10000 eura, ne plaćate usluge osnivanja firme i pri tome se novac uplaćuje nama, ali možete definitivno učestvovati u kupovini motora i otpremi i osiguranju, onda je naša odluka o robi koja se kupuje i onda kad to dođe, mi uvozimo, koristimo naše resurse, koristimo našu firmu i onda dijelite sa nama profit. Iz tog profita iz prve transakcije možete dobiti maksimalno 30% od prve transakcije, jer smo mi ipak strana koja mora biti aktivna u poslu. Transakcije možete ponoviti više puta godišnje što čini ovaj biznis lukrativnom ponudom.

Povezane stranice

Kontaktirajte nas za ponude ulaganja

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje. Bićete obaviješteni o najboljim ponudama za ulaganje i investiranje u poslovanja sa dobrim šansama za profite.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: