BOATTRADE ulaganje u trgovinu plovila i opreme za plovila

BOATTRADE ulaganje u trgovinu plovilima i opremom za plovila

BOATTRADE ulaganje u trgovinu plovilima i opremom za plovila je ulaganje po RCD Wealth planovima poslovanja i zahtijeva minimalno ulaganje od od €10,000 do €20,000 ili više, ukoliko neko pokreće ovaj posao uz naše savjetovanje.

Ukoliko se ulaže pasivno u ovaj posao, dovoljno je uložiti €10,000 u partnerstvo sa nama koji se ovim poslovm već bavimo i imamo licence, firmu, ljude i prostorije u stranim državama.

dreamstime_10613754.jpg

BOATTRADE je ulaganje u trgovinu plovilima i opremu za plovila i nudi brze profite od minimalno 30% unutar 1-2 mjeseca. Ulaganje se može raditi pasivno i ugodno, direktno iz fotelje ili se čovjek može kompletno i direktno uključiti u trgovinu plovila sa zaradom koja može biti dupla od uložene sume.

Prodaja plovila iz jedne države u drugu donosi dobre profite jer se plovila prodavaju u državama sa velikom potražnjom.

Pasivno ulaganje je moguće već sa €10,000, dok je aktivno pokretanje ovog posla moguće već sa €20,000.

Svaka transakcija može da daje i duplu zaradu od uložene sume.

U određenim državama postoji dobro tržište i potražnja za specifična plovila i opremu za plovila.

Ja se bavim plovilima od 2009. godine i imam vlastite jedrilice u Frieslandu (Nizozemska ili Holandija).

Imamo tržište za plovila gdje ne trebate da razmišljate dalje, ali morate da pratite moje savjete i da kupujete plovila koja se traže.

To je poslovna tajna i u tom biznisu je naša zarada 10% od prodajne cijene, što Vas neće oštetiti, jer plovilo koje kupite za 30,000 dolara možete prodati za 100,000 dolara.

Plovilo koje kupite za 10000 dolara, možete prodati za 20,000 ili 50,000 dolara, to sve zavisi od raznih faktora, ali uvijek možete zaraditi.

Možete prodavati i brodske motore, jer na njima možete zaraditi minimalno duplo, a možete ih više staviti u kontejner.

Mi smo na mjestu gdje je odlično tržište za plovila koja se mogu brzo prodavati nakon uvoza, možda za 1-2 dana, 5 dana, zavisi, ali nema garancije za brzinu prodaje.

Plovila se u našim lokacijama prodaju u nekoliko dana i to u lošem stanju.

Ovaj program ulaganja se odnosi na kupovinu polovnih ili novih plovila i transport i međudržavnu trgovinu.

Za vas je najbolje da razumijete da sam otkrio tržište za plovila u više država i da ćete moći prodati praktično svako plovilo i zaraditi odmah duplo na tome.

Svaka transakcija traži minimalno 3 mjeseca vremena radi brodskog transporta.

Povrat investicije je već u roku od par mjeseci i kod aktivnog ulaganja se može očekivati dupla zarada od uloženog kapitala u trgovinu. U roku od 3-4 mjeseca se može povratiti kompletna uložena suma.

Kod ugodnog i pasivnog ulaganja se može očekivati profit od 30% otprilike svakih 1-2 mjeseca, po svakoj završenoj kompletnoj transakciji.

BOATTRADE program za ulaganje u trgovinu plovilima se odnosi i na brodsku opremu i opremu za brodice, jahte, jedrilice, čamce i druge vrste plovila.

Ovo BOATTRADE ulaganje se može obavljati aktivno sa direktnim učešćem u poslovanju ili samo pasivno kroz ulaganje novca i ugovor o obavljanju trgovine za ulagača koji ima pravo kontrole i nadziranja.

Minimalna suma ulaganja

Minimalna suma ulaganja u ovaj program je €10,000 za ugodno i pasivno ulaganje novca iz fotelje.

Minimalna suma ulaganje kod pokretanja poslovanja BOATTRADE je minimalno €20,000 i zahtijeva u prvim mjesecima dosta truda i napora u stranoj državi, ali i daje dobre rezultate.

Kako se obogatiti bez kapitala?

Ovaj program je moguće pokrenuti i bez kapitala, tako da se posreduju novi klijenti u ovaj program ili naše druge programe ulaganja, čime posrednik može zaraditi dovoljno novca da onda pokrene i svoj vlastiti biznis ili da preko naših programa za ulaganje ostvari bogatstvo.

Aktivno BOATTRADE ulaganje u trgovinu plovilima i opremom za plovila

Naša firma RCD usluge je savjetnička firma koja se bavi pružanjem usluga međunarodnog osnivanja firmi i pokretanja poslova, pokretanja rudnika zlata i sprovođenje programa za ulaganje novca sve u svrhe ostvarenja profita.

Tako naša grupa pruža savjetovanje za ulaganje u trgovinu plovilima i opremom za plovila kroz program koji pruža kompletno poslovno uspostavljanje posla, osnivanje firme u drugoj državi, uspostavljanje trgovačkog puta iz jedne ekonomoske zone u drugu ekonomsku zonu.

Mi savjetujemo poslovne ljude od početka do kraja o svim detaljima poslovanja, tako da trgovac koji želi da se aktivno uključi u ovaj BOATTRADE program za ulaganje u trgovinu plovilim i opremom za plovila, može da zaradi više nego duplu sumu od uložene i to u roku od 3-4 mjeseca.

Kod aktivnog ulaganja u ovaj program, trgovac je dužan nama platiti i to unaprijed, sumu od US $6,000 koja se plaća za osnivanje firme, dobivanje poreznog broja, dobivanje lokalne licence u stranoj državi u svrhe uvoza plovila i opreme za plovila, upoznavanje sa potencijalnim kupcima plovila, kao i za kompletnu trgovačku proceduru i savjetovanje.

Ostatak kapitala biznismen koristi za trgovinu, kupovinu i prodaju plovila.

Detalji programa su tajni. Isto tako ne navodimo u javnosti koja se tačno plovila traže na takvom stranom tržištu. Naravno da nije isto prodavati čeličnu jedrilicu ili plastičnu, Yamaha ili Volvo motor. U ovom programu su detalji vrlo bitni.

Fizičko upoznavanje i razumijevanje programa je moguće ukoliko potencijalni klijenti žele doći nama, a mi smo otprilike 9,000 - 10,000 kilometara udaljeni od vas. Samo putovanje će vas koštati preko 1000 eura plus troškovi viza i smještaja.

BOATTRADE se odnosi na trajne ili pojedinačne transakcije plovilima, opremom za plovila za koje postoji određeno dobro tržište i oko čega upoznajemo klijenta.

Klijent onda po našim uputama čini radnje koje čini svaki dobar trgovac i kupuje preporučena plovila, kroz naše savjetovanje ih osigurava i upućuje u stranu državu na prodaju svojoj vlastitoj firmi koja će već biti osnovana u toj stranoj državi.

Plovila će biti prodavana iz dobro osigurane marine ili sa terena koju će klijent iznajmiti na godinu dana, plaćaju se svi troškovi uvoza ili se odlažu za kasnije plaćanje i onda se plovil u kratkom vremenskom periodu prodaju dalje.

Obično već postoje potencijalni kupci, tako je prodaja praktično osigurana.

Po prodaji, klijent nam plaća 10% od konačne prodajne cijene za pomoć oko uvoza i prodaje plovila i opreme za plovila.

Ulazak u program zahtijeva plaćanje sume od US $6,000 na naš račun u Americi kod Wells Fargo banke ili na drugi povezani račun.

Klijent može da ponovi ove transakcije trgovine plovilima i opremom za plovila, koliko puta želi. U tim ponovljenim transakcijama ne mora nama plaćati provizije ukoliko nismo pronašli kupce. Ipak se podrazumijeva da će klijent prvo da radi sa nama po pitanju pronalaženja kupaca za ovaj program ulaganja BOATTRADE.

Vrijeme svake transakcije može biti 3-4 mjeseca ili duže.

Profit koji može biti ostvaren u 3-4 mjeseca je dupli profit od ulaganja.

Pasivno BOATTRADE ulaganje u trgovinu plovilima i opremom za plovila

Pasivno BOATTRADE ulaganje u trgovinu plovilima i opremom za plovila je moguće za one ljude koji se žele kao partneri uključiti u ovu vrstu poslovanja.

U tom slučaju je ulaganje ugodno i to direktno iz fotelje. Profiti i zarade se plaćaju po svakoj transakciji.

Mi ne dozvoljavamo miješanje u poslovanje od strane partnera, tako se može otvoriti samo firma u kojoj mi imamo riječ i autoritet za menadžment, dok partner ima samo učešće u udjelima firme ili je partner kroz ugovor sa našom firmom.

Partner neće imati mogućnost zamijene direktora ili menadžera takvog poslovanja.

Minimalno ulaganje je €10,000 i sa tim novcem se direktno kupuju plovila i oprema za plovila i šalju se našoj firmi u drugoj državi na prodaju. Nakon ostvarene prodaje, maksimalno do 30% od profita se može platiti ulagaču.

Moguć je i povrat kompletne investicije nakon samo jedne transakcije.

Valuta eura se koristi iz razloga što se plovila i oprema za plovila većinom kupuju iz Europe ili u EURO valuti, dok se aluta dolara se koriste iz razloga što se u dolarima procjenjuju troškovi poslovanja u stranoj državi.

Program ulaganja se može uplatiti samo u jednoj punoj transakciji od minimalno €10,000. Preporučena suma je barem €10,000.

Svaki transport plovila i opreme za plovila je osiguran od polazišta robe do destinacije. Transporti se ne rade brodom, već avionskim transportom, tako su brži od broda. Transport može trajati 10-20 dana bez obzira.

Roba će biti prodavana iz dobro osigurane trgovine.

Kroz pasivno ulaganje BOATTRADE, ulaganje u trgovinu plovilima i opremom za plovila, partneru ili ulagaču se nudi ne više od 30% po svakoj transakciji, s tim da se ulaganje može ponoviti ili se može kompletna investicija vratiti, to sve zavisi od dogovora.

Ako je ugodno i pasivno ulaganje trajno, onda se formira posebno društvo za takve transakcije. Ako je kraćeg vremenskog roka, onda se pravi ugovor o partnerstvu sa našom firmom.

Partner ima pravo uvida u sve dotične transakcije i može biti prisutan na licu mjesta, ali se ne može miješati u poslovanja.

Koliko se može zaraditi

Ulaganje od €40,000 može u 3-4 mjeseca sigurno dati €80,000 profita.

Ulaganje se od €6,000 može u 1-2 mjeseca da napravi čak i 30% profita od uložene sume. Uložena suma se može i povratiti nazad, kad su baš sve obaveze i trgovine završene.

Ulaganje se može ponoviti više puta godišnje i tako se može od sume od €10000 napraviti i preko 30,000 do 40,000 eura godišnje.

Primjer ulaganja i profita

Za ovo ulaganje ne možemo odavati nikakve specifične detalje poslovanja.

Za koga je namijenjen program ulaganja BOATTRADE

Program BOATTRADE za ulaganje u trgovinu plovilima i opremom za plovila je namijenjen biznismenima koji se žele okušati u međunarodnoj trgovini i barem povremeno tokom prodaje plovila boraviti u tim drugim državama.

Za pasivne ulagače ovaj program je dobar za bilo koga ko želi na duže vremena da dobiva pristojne profite sa minimalnom sumom od €10,000.

Sigurnost kroz vrijeme za BOATTRADE ulaganje u trgovinu plovilima i opremom za plovila

Za BOATTRADE program za ulaganje u trgovinu plovilima i opremom za plovila je poprilično sigurno. Nema mnogo rizika.

Transport uređaja se mora osigurati od polazišta do odredišta prodaje.

Trgovina se obavlja na siguran način, tako da se instrumenti ne mogu ukrasti. Moguće je imati i zaštitara svaku noć u istoj trgovini.

Rizik od ugrožavanja tržišta ili smanjenje potražnje skoro da ne postoji, jer se od 2012. godine do 2017. godine nije ništa promijenilo.

Rizici ulaganja

Ne postoje nikakve garancije za ulaganje u trgovinu plovilima i opremom za plovila.

Sa direktorima ovog programa se možete upoznati i obaviti svoja posmatranja prije samog potpisivanja ugovora.

Poslovanje i trgovina se mora obavljati po dobrim poslovnim običajima, uz znanje i vještine i korištenje svih raspoloživih resursa tako da poslovanje bude osigurano.

Imovina se mora osigurati kroz osiguravajuće kompanije.

Povrat ulaganja

Povrat ulaganja partner može da traži kad zaželi pri čemu nije moguće tražiti povrat prije nego što je barem jedna transakcija odrađena niti je moguće tražiti povrat brzinom, ukoliko su transakcije trgovine u toku.

Kad partner ili klijent zaželi da dobije novac nazad, napraviće se obračun i novac će se isplatiti nazad.

Povrat ulaganja je moguće dobiti i nakon 3-4 mjeseca, zavisno od situacije, odmah nakon prve transakcije.

Kako se obogatiti?

Ovaj program BOATTRADE je osmišljen u svrhu bogaćenja. Ako se želite obogatiti, možete koristiti ovaj program i morate zasukati rukave i potruditi se dobro prvih nekoliko godina.

Bez kapitala možete biti posrednici koji onda u roku od nekoliko mjeseci imaju dovoljno kapitala za sebe da možete da trgujete sami ili da uložite novac u pasivno BOATTRADE ulaganje.

Sa kapitalom, ako imate 10-20,000 eura, možete ostvariti u 3-4 mjeseca, 20-40,000 eura.

U svakoj transakciji se može koristiti samo prva suma u svrhu ulaganja, dok se svi profiti mogu podijeliti svakih nekoliko mjeseci.

Ovo je praktičan program za ostvarenje financijske slobode, što znači da je detaljno i taktički napisan, pripremljen i praktično više puta sproveden.

Više o informacija za BOATTRADE ulaganje u trgovinu plovila i opreme za plovila


Povezane stranice

Kontaktirajte nas za ponude ulaganja

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje. Bićete obaviješteni o najboljim ponudama za ulaganje i investiranje u poslovanja sa dobrim šansama za profite.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: