Zanima me ovaj vaš program LABTRADE sa ulaganjem od 6000 eura i ulazak sa Vama u partnerstvo jer već imate licencu, firmu, ljude i ako može više informacija kako program pokrenuti bez kapitala?

Zanima me ovaj vaš program LABTRADE sa ulaganjem od 6000 eura?

Zanima me ovaj vaš program LABTRADE sa ulaganjem od 6000 eura i ulazak sa vama u partnerstvo, jer već imate licencu, firmu, ljude i ako može više informacija o tome kako program pokrenuti bez kapitala?

Pitanje se odnosi na LABTRADE ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima i uređajima.

BEZ KAPITALA i u skladu sa knjigom Misli i postani bogat ili Promišljanjem do bogatstva, što ćemo Vam ionako uskoro poslati preko emaila, trebate da smislite koje osobne ili lične usluge možete da prodajete ljudima i kroz usluge da dođete do kapitala.

Mogu Vas savjetovati i kako to uraditi, s tim da mislim da ste to već počeli, ali trebate imati vrlo konkretan plan i druge faktore potrebne za ostvarenje plana.

U vezi LABTRADE programa za ulaganje u trgovinu instrumentima i laboratorijskim uređajima, ovaj program je vrlo vrlo siguran po pitanju trgovine jer smo mi tržište već istražili i već prodajemo takvu opremu kao što su vage, metalne detektore i slično. Minimalna suma je €6000.

Profit se plaća po svakoj završenoj transakciji. Moguće je povratiti kapital i profit nakon samo jedne transakcije. Tokom tog ulaganja pratite tačno koja se roba kupuje i gdje i molim vas da to čuvate za sebe ili za svoju korist. U isto vrijeme učite i dobivate jasne informacije o poslovnim tajnama i onda čuvajte poslovne tajne za sebe i koristite ih i sami ako želite.

Znaćete i koje sume laboratorijske opreme su u fakturama i koje su sume u kupovini i prodaji, imaćete jednostavno uvida u to kao i uvida u transport i uvoz robe. Sve te informacije trebate čuvati tajno i samo za svoju korist koristiti. Nije zabranjeno.

Ako želite početi sa time, trebate mi poslati:

  1. Ime i prezime

  2. Adresu, kontakt podatke, telefon.

  3. Ime i prezime bliske osobe, kontakt podatke, telefon i email.

  4. Potvrdite da želite uložiti €6000 u LABTRADE program.

  5. Potvrdite da li želite obaviti samo jednu transakciju ili više. Ovo je bitno da možemo planirati troškove, jer su troškovi i način prodaje kao i vrsta opreme koja se kupuje različiti ako se posao radi duže vremena ili kraće vremena.

  6. Dobićete primjer ugovora koji moramo napisati na engleskom jeziku i koji je u skladu sa ponudom koju ste dobili.

  7. Nakon toga potpisujete ugovor i plaćate na naš račun uplatu ili preko Paypala ili Bitcoina, sve je to moguće.

  8. Dobivate od nas potvrde uplate.

  9. Primate odmah sve informacije o kupovini robe i među-ugovorima, transportu, uvozu, svim troškovima.

  10. Nakon prodaje, očekujete 30% od uložene sume. Kad je kompletna transakcija odrađena, ako je tako predviđeno ugovorom, vraća Vam se uložena suma.

Povezane stranice

Kontaktirajte nas za ponude ulaganja

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje. Bićete obaviješteni o najboljim ponudama za ulaganje i investiranje u poslovanja sa dobrim šansama za profite.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: