LABTRADE ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima i uređajima

LABTRADE ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima i uređajima

LABTRADE ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima i uređajima je ulaganje po RCD Wealth planovima poslovanja i zahtijeva minimalno ulaganje od €15,000 ili više, ukoliko neko pokreće ovaj posao uz naše savjetovanje.

Ukoliko se ulaže pasivno u ovaj posao, dovoljno je uložiti €6,000 u partnerstvo sa nama koji se ovim poslovm već bavimo i imamo licence, firmu, ljude i prostorije u stranim državama.

dreamstimeextralarge_29812220.jpg

U određenim državama postoji dobro tržište i potražnja za specifične laboratorijske instrumente i uređaje.

To znači da se spefični konkretni laboratorijski uređaji i instrumenti mogu brzo prodati i tako na tom poslu dobro zaraditi.

Povrat investicije je već u roku od 1-2 mjeseca i kod aktivnog ulaganja se može očekivati dupla zarada od uloženog kapitala u trgovinu. U roku od 3-4 mjeseca se može povratiti kompletna uložena suma.

Kod ugodnog i pasivnog ulaganja se može očekivati profit od 30% otprilike svakih 1-2 mjeseca, po svakoj završenoj kompletnoj transakciji.

LABTRADE program za ulaganje laboratorijskim uređajima i instrumentima se odnosi i na kemikalije.

Ovo LABTRADE ulaganje se može obavljati aktivno sa direktnim učešćem u poslovanju ili samo pasivno kroz ulaganje novca i ugovor o obavljanju trgovine za ulagača koji ima pravo kontrole i nadziranja.

Minimalna suma ulaganja

Minimalna suma ulaganja u ovaj program je €6,000 za ugodno i pasivno ulaganje novca iz fotelje.

Minimalna suma ulaganje kod pokretanja poslovanja LABTRADE je minimalno €15,000 i zahtijeva u prvim mjesecima dosta truda i napora u stranoj državi, ali i daje dobre rezultate.

Kako se obogatiti bez kapitala?

Ovaj program je moguće pokrenuti i bez kapitala, tako da se posreduju novi klijenti u ovaj program ili naše druge programe ulaganja, čime posrednik može zaraditi dovoljno novca da onda pokrene i svoj vlastiti biznis ili da preko naših programa za ulaganje ostvari bogatstvo.

Aktivno LABTRADE ulaganje u trgovinu laboratorijskim uređajima i instrumentima

Naša firma RCD usluge je savjetnička firma koja se bavi pružanjem usluga međunarodnog osnivanja firmi i pokretanja poslova, pokretanja rudnika zlata i sprovođenje programa za ulaganje novca sve u svrhe ostvarenja profita.

Tako naša grupa pruža savjetovanje za ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima, uređajima i kemikalijama kroz program koji pruža kompletno poslovno uspostavljanje posla, osnivanje firme u drugoj državi, uspostavljanje trgovačkog puta iz jedne ekonomoske zone u drugu ekonomsku zonu.

Mi savjetujemo poslovne ljude od početka do kraja o svim detaljima poslovanja, tako da trgovac koji želi da se aktivno uključi u ovaj LABTRADE program za ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima, uređajima i kemikalijama može da zaradi više nego duplu sumu od uložene i to u roku od 3-4 mjeseca.

Kod aktivnog ulaganja u ovaj program, trgovac je dužan nama platiti i to unaprijed, sumu od US $8,000 koja se plaća za osnivanje firme, dobivanje poreznog broja, dobivanje lokalne licence u stranoj državi u svrhe uvoza laboratorijskih uređaja, instrumenata i kemikalija, upoznavanje sa potencijalnim kupcima laboratorijskih uređaja, kao i za kompletnu trgovačku proceduru i savjetovanje.

Ostatak kapitala biznismen koristi za trgovinu laboratorijskih uređaja i instrumenata.

Detalji programa su tajni. Isto tako ne navodimo u javnosti koji se tačno laboratorijski instrumenti i uređaji traže na takvom stranom tržištu.

Fizičko upoznavanje i razumijevanje programa je moguće ukoliko potencijalni klijenti žele doći nama, a mi smo otprilike 9,000 - 10,000 kilometara udaljeni od vas. Samo putovanje će vas koštati preko 1000 eura plus troškovi viza i smještaja.

LABTRADE se odnosi na trajne ili pojedinačne transakcije laboratorijskim instrumentima i uređajima za koje postoji određeno dobro tržište i oko čega upoznajemo klijenta.

Klijent onda po našim uputama čini radnje koje čini svaki dobar trgovac i kupuje preporučene laboratorijske uređaje i instrumente, kroz naše savjetovanje ih osigurava i upućuje u stranu državu na prodaju svojoj vlastitoj firmi koja će već biti osnovana u toj stranoj državi.

Laboratorijski instrumenti i uređaji će biti prodavani iz dobro osigurane trgovine koju će klijent iznajmiti na godinu dana, plaćaju se svi troškovi uvoza ili se odlažu za kasnije plaćanje i onda se instrumenti i uređaji u kratkom vremenskom periodu prodaju dalje.

Obično već postoje potencijalni kupci, tako je prodaja praktično osigurana.

Po prodaji, klijent nam plaća 10% od konačne prodajne cijene za pomoć oko uvoza i prodaje laboratorijskih instrumenata, uređaja i kemikalija.

Ulazak u program zahtijeva plaćanje sume od US $8,000 na naš račun u Americi kod Wells Fargo banke ili na drugi povezani račun.

Klijent može da ponovi ove transakcije trgovine laboratorijskim instrumentima i uređajima koliko puta želi. U tim ponovljenim transakcijama ne mora nama plaćati provizije ukoliko nismo pronašli kupce. Ipak se podrazumijeva da će klijent prvo da radi sa nama po pitanju pronalaženja kupaca za ovaj program ulaganja LABTRADE.

Vrijeme svake transakcije može biti 1-2 mjeseca ili duže.

Profit koji može biti ostvaren u 3-4 mjeseca je dupli profit od ulaganja.

Pasivno LABTRADE ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima i uređajima

Pasivno LABTRADE ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima i uređajima je moguće za one ljude koji se žele kao partneri uključiti u ovu vrstu poslovanja.

U tom slučaju je ulaganje ugodno i to direktno iz fotelje. Profiti i zarade se plaćaju po svakoj transakciji.

Mi ne dozvoljavamo miješanje u poslovanje od strane partnera, tako se može otvoriti samo firma u kojoj mi imamo riječ i autoritet za menadžment, dok partner ima samo učešće u udjelima firme ili je partner kroz ugovor sa našom firmom.

Partner neće imati mogućnost zamijene direktora ili menadžera takvog poslovanja.

Minimalno ulaganje je €6,000 i sa tim novcem se direktno kupuju laboratorijski instrumenti, uređaji ili kemikalije i šalju se našoj firmi u drugoj državi na prodaju. Nakon ostvarene prodaje, maksimalno do 30% od profita se može platiti ulagaču.

Moguć je i povrat kompletne investicije nakon samo jedne transakcije.

Valuta eura se koristi iz razloga što se laboratorijski instrumenti i uređaji većinom kupuju iz Europe ili u EURO valuti, dok se aluta dolara se koriste iz razloga što se u dolarima procjenjuju troškovi poslovanja u stranoj državi.

Program ulaganja se može uplatiti samo u jednoj punoj transakciji od minimalno €6,000. Preporučena suma je barem €10,000.

Svaki transport laboratorijskih instrumenata i uređaja je osiguran od polazišta robe do destinacije. Transporti se ne rade brodom, već avionskim transportom, tako su brži od broda. Transport može trajati 10-20 dana bez obzira.

Roba će biti prodavana iz dobro osigurane trgovine.

Kroz pasivno ulaganje LABTRADE, ulaganje u trgovinu laboratorijskim uređajima i instrumentima, partneru ili ulagaču se nudi ne više od 30% po svakoj transakciji, s tim da se ulaganje može ponoviti ili se može kompletna investicija vratiti, to sve zavisi od dogovora.

Ako je ugodno i pasivno ulaganje trajno, onda se formira posebno društvo za takve transakcije. Ako je kraćeg vremenskog roka, onda se pravi ugovor o partnerstvu sa našom firmom.

Partner ima pravo uvida u sve dotične transakcije i može biti prisutan na licu mjesta, ali se ne može miješati u poslovanja.

Koliko se može zaraditi

Ulaganje od €40,000 može u 3-4 mjeseca sigurno dati €80,000 profita.

Ulaganje se od €6,000 može u 1-2 mjeseca da napravi čak i 30% profita od uložene sume. Uložena suma se može i povratiti nazad, kad su baš sve obaveze i trgovine završene.

Ulaganje se može ponoviti više puta godišnje i tako se može od sume od €6000 napraviti i preko 15000 eura ili više godišnje.

Primjer ulaganja i profita

Za ovo ulaganje ne možemo odavati nikakve specifične detalje poslovanja.

Za koga je namijenjen program ulaganja LABTRADE

Program LABTRADE za ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima, uređajima i kemikalijama je namijenjen biznismenima koji se žele preseliti u drugu državu i tamo zarađivati.

Za pasivne ulagače ovaj program je dobar za bilo koga ko želi na duže vremena da dobiva pristojne profite sa minimalnom sumom od €6,000.

Sigurnost kroz vrijeme za LABTRADE ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima i uređajima

Za LABTRADE program za ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima, uređajima i kemikalijama je poprilično sigurno. Nema mnogo rizika.

Transport uređaja se mora osigurati od polazišta do odredišta prodaje.

Trgovina se obavlja na siguran način, tako da se instrumenti ne mogu ukrasti. Moguće je imati i zaštitara svaku noć u istoj trgovini.

Rizik od ugrožavanja tržišta ili smanjenje potražnje skoro da ne postoji, jer se od 2012. godine do 2017. godine nije ništa promijenilo.

Rizici ulaganja

Ne postoje nikakve garancije za ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima i uređajima, jer je to posao i svaki posao nosi svoje rizike.

Sa direktorima ovog programa se možete upoznati i obaviti svoja posmatranja prije samog potpisivanja ugovora.

Poslovanje i trgovina se mora obavljati po dobrim poslovnim običajima, uz znanje i vještine i korištenje svih raspoloživih resursa tako da poslovanje bude osigurano.

Imovina se mora osigurati kroz osiguravajuće kompanije.

Povrat ulaganja

Povrat ulaganja partner može da traži kad zaželi pri čemu nije moguće tražiti povrat prije nego što je barem jedna transakcija odrađena niti je moguće tražiti povrat brzinom, ukoliko su transakcije trgovine u toku.

Kad partner ili klijent zaželi da dobije novac nazad, napraviće se obračun i novac će se isplatiti nazad.

Povrat ulaganja je moguće dobiti i nakon 1-2 mjeseca, zavisno od situacije, odmah nakon prve transakcije.

Kako se obogatiti?

Ovaj program LABTRADE je osmišljen u svrhu bogaćenja. Ako se želite obogatiti, možete koristiti ovaj program i morate zasukati rukave i potruditi se dobro prvih nekoliko godina.

Bez kapitala možete biti posrednici koji onda u roku od nekoliko mjeseci imaju dovoljno kapitala za sebe da možete da trgujete sami ili da uložite novac u pasivno LABTRADE ulaganje.

Sa kapitalom, ako imate 10-20,000 eura, možete ostvariti u 3-4 mjeseca, 20-40,000 eura.

U svakoj transakciji se može koristiti samo prva suma u svrhu ulaganja, dok se svi profiti mogu podijeliti svakih nekoliko mjeseci.

Ovo je praktičan program za ostvarenje financijske slobode, što znači da je detaljno i taktički napisan, pripremljen i praktično više puta sproveden.

Više informacija za LABTRADE ulaganje u trgovinu laboratorijskim instrumentima i uređajima


Povezane stranice

Kontaktirajte nas za ponude ulaganja

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje. Bićete obaviješteni o najboljim ponudama za ulaganje i investiranje u poslovanja sa dobrim šansama za profite.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: