VMTRADE ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama

VMTRADE ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama

VMTRADE ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama po RCD Wealth planovima poslovanja zahtijeva minimalno ulaganje od minimalno €30,000 do €40,000 i u roku od 3-4 mjeseca daje povrat investicije i duplu zaradu od uložene sume.

VMTRADE program za ulaganje se može obavljati aktivno sa direktnim učešćem u poslovanju ili samo pasivno kroz ulaganje novca i ugovor o obavljanju trgovine za ulagača koji ima pravo kontrole i nadziranja.

Minimalna suma ulaganja

Minimalna suma ulaganja u ovaj program je €40,000.

Kako se obogatiti bez kapitala?

Ovaj program je moguće pokrenuti i bez kapitala, tako da se posreduju ljudi koji imaju takve mašine i vozila ili koji se žele upustiti u takvo ulaganje vozilima i mašinama. Posrednici mogu da dobiju provizije iz kojih onda sami posrednici mogu da pokrenu svoju vlastitu trgovinu.

Aktivno VMTRADE ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama

Naša firma RCD usluge je savjetnička firma koja se bavi pružanjem usluga međunarodnog osnivanja firmi i pokretanja poslova, pokretanja rudnika zlata i sprovođenje programa za ulaganje novca sve u svrhe ostvarenja profita.

Tako naša grupa pruža savjetovanje za ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama kroz program koji pruža kompletno poslovno uspostavljanje posla, osnivanje firme u drugoj državi, uspostavljanje trgovačkog puta iz jedne ekonomoske zone u drugu ekonomsku zonu.

Mi savjetujemo poslovne ljude od početka do kraja o svim detaljima poslovanja, tako da trgovac koji želi da se aktivno uključi u ovaj VMTRADE program za ulaganje vozilima i mašinama može da zaradi više nego duplu sumu od uložene i to u roku od 3-4 mjeseca.

Kod aktivnog ulaganja u ovaj program, trgovac je dužan nama platiti i to unaprijed, sumu od US $12,000 koja se plaća za osnivanje firme, dobivanje poreznog broja, dobivanje lokalne licence u stranoj državi u svrhe uvoza mašina i vozila, upoznavanje sa potencijalnim kupcima mašina i vozila, kao i za kompletnu trgovačku proceduru i savjetovanje.

Detalji programa su tajni.

Fizičko upoznavanje i razumijevanje programa je moguće ukoliko potencijalni klijenti žele doći nama, a mi smo otprilike 9,000 - 10,000 kilometara udaljeni od vas. Samo putovanje će vas koštati preko 1000 eura plus troškovi viza i smještaja.

VMTRADE se odnosi na pojedinačne transakcije vozilima i mašinama za koje postoji određeno dobro tržište i oko čega upoznajemo klijenta.

Klijent onda po našim uputama čini radnje koje čini svaki dobar trgovac i kupuje preporučene mašine i vozila, kroz naše savjetovanje ih osigurava i upućuje u stranu državu na prodaju svojoj vlastitoj firmi koja će biti osnovana u toj stranoj državi.

Mašine i vozila stižu na teren koji klijent bude iznajmio, plaćaju se svi troškovi uvoza ili se odlažu za kasnije plaćanje i onda se mašine i vozila u kratkom vremenskom periodu prodaju dalje.

Po prodaji, klijent nam plaća 10% od konačne prodajne cijene za pomoć oko uvoza i prodaje mašina i vozila.

Ulazak u program zahtijeva plaćanje sume od US $12,000 na naš račun u Americi kod Wells Fargo banke ili na drugi povezani račun.

Klijent može da ponovi ove transakcije trgovine mašinama i vozilima koliko puta želi. U tim ponovljenim transakcijama ne mora nama plaćati provizije ukoliko nismo pronašli kupce. Ipak se podrazumijeva da će klijent prvo da radi sa nama po pitanju pronalaženja kupaca za ovaj program ulaganja VMTRADE.

Vrijeme svake transakcije može biti 3-4 mjeseca ili duže.

Profit koji može biti ostvaren u 3-4 mjeseca je dupli profit od ulaganja.

Pasivno VMTRADE ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama

Pasivno VMTRADE ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama je moguće za one ljude koji žele otvoriti vlastitu firmu, kao vlasnik firme u kojoj mi sprovodimo kompletno upravljanje poslovima.

Mi ne dozvoljavamo miješanje u poslovanje od strane vlasnika, tako se može otvoriti samo firma u kojoj mi imamo riječ i autoritet za menadžment, dok vlasnik ima samo učešće u udjelima firme ili je partner kroz ugovor sa našom firmom.

Vlasnik neće imati mogućnost zamijene direktora ili menadžera takvog poslovanja.

Minimalno ulaganje je €40,000 i sa tim novcem se otvaraju barem 2 firme i bankovni računi, zakupljuje se zemljište i kupuje se minimalno jedna mašina koja se kasnije može prodati za preko €80,000 u državama odredišta.

Valuta eura se koristi iz razloga što se mašine i vozila većinom kupuju unutar EU. Valute dolara se koriste iz razloga što se u dolarima procjenjuju troškovi poslovanja u stranoj državi.

Program ulaganja se može sprovesti u više transakcija od čega je prva transakcija u iznosu od US $12,000 za osnivanje dvije potrebne firme i za pokretanje cijele administracije.

Slijedeća transakcija mora biti transakcija za kupovinu mašine ili vozila.

Onda zadnja transakcija mora da upotpuni kompletno ulaganje u iznosu od 40,000 eura, preračunato u dolare.

Svaki transport mašina i vozila iz Europe do strane države ide brodom i osiguran je. Sva vozila i mašine su osigurane od krađe u državi odredišta. Zaštitari će nadgledati mašine tokom cijelog vremena prodaje.

Kroz pasivno ulaganje VMTRADE, ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama, vlasniku ili ulagaču se nudi ne više od 30% po svakoj transakciji, s tim da će suma uloženog kapitala biti vraćena na bankovni račun.

Takvo društvo će biti odvojeno i baviće se isključivo ulaganjem u trgovinu vozilima i mašinama.

Vlasnik ima pravo uvida u sve transakcije i može biti prisutan na licu mjesta, ali se ne može miješati u poslovanja.

Koliko se može zaraditi

Ulaganje od €40,000 može u 3-4 mjeseca sigurno dati €80,000 profita, ali će vlasniku biti isplaćeno samo 30% od čega mi primamo ostatak profita od 70% od svake transakcije.

Tako se ulaganje u ovu vrstu trgovine može ponoviti 4-5 puta godišnje, pa 4-5 puta godišnje zaraditi 30% na minimalnu sumu ulaganja od €40,000.

Ulaganje od 40,000 eura će dati profit ili zaradu ulagaču u iznosu od 12000 eura u svakoj transakciji i sa povratom ulaganja u društvo koje je osnovano u takvu svrhu.

Ukoliko se trgovačke transakcije obave 4 puta godišnje, na ulaganje od 40,000 eura, to je profit i zarada od 4 puta 12,000 eura ili 46,000 eura godišnje.

Primjer ulaganja i profita

Primjer ulaganja je ovaj dio kamiona bez prikolice, traktor, koji je kupljen unutar EU za manje od €20,000 i koji je onda prodan za otprilike US $60,000, što je više nego duplo profita i zarade iz ulaganja. Transport i osiguranje su koštali preko US $6,000.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

Za koga je namijenjen program ulaganja VMTRADE

Program VMTRADE za ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama je namijenjen biznismenima koji se možda već nalaze u trgovini vozilima ili mašinama, onda građevinarima i firmama koje već imaju postojeće mašine i vozila koja im stoje i ne rade ništa, a iz njih žele dobiti što veće profite.

Program je dobar za ljude koji imaju iskustva u kamenolomima, iskustva u građevinarstvu i međunarodnoj trgovini.

Za pasivne ulagače ovaj program je dobar za bilo koga ko želi na duže vremena da dobiva pristojne profite sa minimalnom sumom od €40,000.

Sigurnost kroz vrijeme za VMTRADE ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama

Za VMTRADE program za ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama postoji određena sigurnost slabog ekonomskog napretka tih država u kojima se vozila prodaju, pa je tako i profit i zarada tim slabim razvojem osigurana kroz slijedeće godine.

Ništa se bitno na tržištu vozila i mašina u tim državama nije promijenilo od 2012. godine do 2017. godine, tako ne vjerujemo da će se promijeniti niti u slijedećih 10 godina.

Rizici ulaganja

Ne postoje nikakve garancije za ulaganje u trgovinu vozilima i mašinama, jer je to posao i svaki posao nosi svoje rizike.

Sa direktorima ovog programa se možete upoznati i obaviti svoja posmatranja prije samog potpisivanja ugovora.

Poslovanje i trgovina se mora obavljati po dobrim poslovnim običajima, uz znanje i vještine i korištenje svih raspoloživih resursa tako da poslovanje bude osigurano.

Imovina se mora osigurati kroz osiguravajuće kompanije.

Povrat ulaganja

Povrat ulaganja vlasnik može da traži kad zaželi pri čemu nije moguće tražiti povrat prije nego što je barem jedna transakcija odrađena niti je moguće tražiti povrat brzinom, ukoliko su transakcije trgovine u toku.

Kad vlasnik ili klijent zaželi da dobije novac nazad, napraviće se obračun i novac će se isplatiti nazad.

Kako se obogatiti?

Ovaj program VMTRADE je osmišljen u svrhu bogaćenja. Ako se želite obogatiti, možete koristiti ovaj program i morate zasukati rukave i potruditi se dobro prvih nekoliko godina.

Bez kapitala možete biti posrednici koji onda u roku od 6 mjeseci imaju dovoljno kapitala za sebe da možete da trgujete sami ili da uložite novac u pasivno VMTRADE ulaganje.

Sa kapitalom, ako imate 40,000 eura, možete ostvariti u 3-4 mjeseca, 80,000 eura. Ili po 12,000 eura od svake transakcije ukoliko ulažete pasivno u ovaj program.

Sa kapitalom od 100,000 eura možete zaraditi u ovom programu godišnje i po 400,000 eura.

U svakoj transakciji se može koristiti samo prva suma u svrhu ulaganja, dok se svi profiti mogu podijeliti svakih nekoliko mjeseci.

Ovo je praktičan program za ostvarenje financijske slobode, što znači da je detaljno i taktički napisan, pripremljen i praktično više puta sproveden.

Povezane stranice

Kontaktirajte nas za ponude ulaganja

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje. Bićete obaviješteni o najboljim ponudama za ulaganje i investiranje u poslovanja sa dobrim šansama za profite.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: